ایزو ۲۲۰۰۳

posted Jan 17, 2014, 11:22 PM by حسين صادق‌فر   [ updated Jan 17, 2014, 11:52 PM ]
ایمنی غذا یک ویژگی بسیار مهم و روزافزون در سلامت عموم جامعه است و پیرو آن غذای ناسالم می تواند بسیار خطرناک باشد. از این رو استانداردهای مدیریت ایمنی غذا (سری ایزو ۲۲۰۰۰) به سازمان ها کمک می نمایند تا مخاطرات ایمنی غذا را شناسایی و کنترل نمایند. اگر چه هزاران گواهینامه استاندارد مرتبط در این زمینه صادر شده است (صدور گواهینامه یک الزام از سوی این استانداردها نیستند) ولی در سال های اخیر اعتماد مصرف کنندگان به صنایع غذایی کم رنگ شده است که توجه ویژه‌ و متعهدانه‌ای را می طلبد. سازمان ایزو بدین منظور تصمیم به انتشار استاندارد ایزو ۲۲۰۰۳ گرفته است که سبب خواهد شد رویکرد شرکت های گواهی دهنده برای صدور گواهینامه در کسب و کارهای صنایع غذایی تغییر نماید. ادامه خبر را در وب سایت سازمان ایزو مطالعه نمایید.

Comments