|
۸- شهروندی و ایزو ۹۰۰۱
Showing 18 items
الزاماتي كه بايد رعايت گردد | بند مرتبط در استاندارد ايزو 9001 | نام فعاليت مرتبط با مشتري | نوع سازمان | رديف |
---|---|---|---|---|
Sort | Sort | Sort | Sort | Sort |
الزاماتي كه بايد رعايت گردد | بند مرتبط در استاندارد ايزو 9001 | نام فعاليت مرتبط با مشتري | نوع سازمان | رديف |
---|---|---|---|---|
قيمت دار بودن انواع غذاهاي نامبرده در منو | 2-7 | ارايه منوي غذا | رستوران | 1 |
وجود داشتن تمامي غذاهاي مطرح در منو | 2-7 | ارايه منوي غذا | رستوران | 2 |
ثبت كتبي شكايت مشتري و دادن شماره ثبت و شماره تماس به مشتري به منظور پيگيري | 5-8 | شكايت مشتري | رستوران | 3 |
محيط مناسب رستوران و سرويس هاي بهداشتي آن از نظر سروصدا، رطوبت، روشنايي يا آب و هوا | 4-6 | محيط كار مناسب | رستوران | 4 |
عوامل انساني ذيصلاح (داراي تحصيلات، آموزش ديده، ماهر و با تجربه) | 2-6 | كاركنان رستوران | رستوران | 5 |
ارايه امكانات و تسيهلات لازم براي بردن غذاي مانده در سفره توسط مشتري | 2-7 | خدمات پس از فروش | رستوران | 6 |
مشروط نبودن منوي غذا به استفاده از پيش غذا ويا پس غذا | 2-7 | تعيين الزامات مرتبط با محصول | رستوران | 7 |
داشتن كيفيت غذا مطابق ادعاي رستوران (اگر به صورت كيفي يا كمي بيان شده باشد) | 5-7 | محافظت از محصول | رستوران | 8 |
مشخص بودن مدت زمان انتظار مشتري براي دريافت غذاي سفارش داده شده | 2-7 | تعيين الزامات مرتبط با محصول | رستوران | 9 |
امكان اصلاح غذاي سفارش داده شده قبل از ارايه آن | 2-7 | بازنگري الزامات مرتبط با محصول | رستوران | 10 |
صدور فاكتور براي غذاي سفارش داده شده | 2-7 | ارتباط با مشتري | رستوران | 11 |
قابل شناسايي بودن محل هايي كه مشتري در آنجا براي صرف غذا مستقر مي شود | 5-7 | شناسايي و رديابي | رستوران | 12 |
قابل شناسايي و رديابي بودن فيش غذا كه به مشتري تحويل شده است | 5-7 | شناسايي و رديابي | رستوران | 13 |
در دسترس بودن فرم هاي سنجش رضايت مشتري و يا دريافت پيشنهادهاي ايشان | 2-8 | رضايت مشتري | رستوران | 14 |
بهتر شدن كيفيت غذا و خدمات ارايه شده به صورت مستمر | 5-8 | بهبود مستمر | رستوران | 15 |
تحويل به موقع عكس از روي نگاتيو يا فايل دريافت شده | 2-7 | تعيين الزامات مربوطه به محصول | عكاسي | 16 |
تحويل دادن نگاتيو يا فايل عكس ها به صورت سالم و كامل | 5-7 | اموال مشتري | عكاسي | 17 |
قابل شناسايي بودن يكايك عكس هاي چاپ شده (مثلا با درج يك شناسه در پشت عكس) | 5-7 | شناسايي و رديابي | عكاسي | 18 |
Showing 18 items